Arsenal vs Liverpool – Ponturi si pronosticuri 16 martie 2022

Astazi se va juca un meci foarte important din Premier League, posibil decisiv pentru campionatul in Anglia, tinand cont ca City a facut un important pas gresit in fata celor de la Crystal Palace.

Liverpool este intr-o forma excelenta, cu 8 victorii la rand in Premier League si trecand mai departe in sferturile Uefa Champions League, chiar daca a pierdut acasa cu 1-0 in fata celor de la Inter. Ei au beneficiat de rezultatul de 2-0 din tur, astfel incat au trecut mai departe fara emotii, mai ales ca Inter a jucat in ultima parte a meciului cu un om in minus.

Parcursul lor este unul perfect pana acum, pe langa Champions League ei avand posibilitatea astazi de a reduce diferenta fata de locul 1 si de a ajunge la doar un singur punct de campioana Manchester City. Multe case de pariuri o dadeau pe City deja campionata garantata la sfarsitul anului trecut, dar lupta cu siguranta nu este incheiata.

Arsenal se afla pe locul 4 si va incerca sa forteze ajungerea pe locul 3, tinand cont de problemele miliardarului Abramovich si problemele financiare ale clubului, dar scopul lor va fi sa ramana pe un loc care duce direct in grupele Champions League.

Liverpool trebuie sa forteze pentru a ajunge la un punct de Manchester City si a relansa campionatul.

In termeni de pariuri si ponturi Arsenal Liverpool, la casele de pariuri Liverpool este favorita acestui meci, cu o cota de 2.00 cu marja 0%, deci are 50% sanse de a castiga acest meci conform caselor de pariuri.

Ponturi si Pronosticuri Arsenal Liverpool 16 martie 2022

Tinand cont ca cel mai probabil vom avea un meci deschis, merg pe over 5.5 cornere Liverpool, pentru ca probabil acestia vor forta de la inceputul meciului deschiderea scorului, astfel incat face parte din categoria ponturi Arsenal Liverpool pentru a juca.

Cred ca vom avea o paine de mancat si la cartonase si vom avea un meci incins la Arsenal Liverpool, tinand cont de miza. Un pronostic bun este Over 3.5 cartonase.

(Credit imagine: Future)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *