Nadal – Kyrgios Ponturi si pronosticuri 18 martie 2022

Astazi avem un meci foarte interesant intre Rafael Nadal si Nick Kyrgios. Vom merge in acest articol peste cateva ponturi nadal kyrgios, impreuna cu o mica analiza a acestui meci si forma lor din acest an.

Rafael Nadal are 19 victorii la rand anul acesta, castigand ambele turnee unde a participat anul acesta: Acapulco, dar si marele turneu de grand slam Australian Open. El are 2 victorii in fata rivalului principal de anul acesta Daniil Medvedev, avand si o revenire senzationala la Australian Open de la 0-2 la seturi.

In rundele precedente la Indian Wells, Nadal nu a avut adversari facili, el fiind aproape de eliminare in meciul cu tanarul Sebastian Korda. Nadal a revenit de la 2-5 in setul decisiv, fiind condus cu 2 breakuri in fata, intr-un mod absolut senzational. Dupa acest meci, a castigat in minimul de seturi cu Daniel Evans, urmand apoi Opelka, un jucator cu un serviciu nimicitor.

Kyrgios nu are foarte multe turnee jucate in ultima perioada, iar la Indian Wells pare sa se fi simtit cel mai bine, pentru ca a ajuns tocma pana in sferturi. La Australian Open nu a avut parte de o tragere favorabila, fiind eliminat in runda 2 de Medvedev. El are nevoie rapid de puncte ATP pentru a reveni in top 30 mondial, altfel risca sa joace cu jucatorii de top foarte devreme si astfel sa fie eliminat, desi jocul lui este solid.

Kyrgios a beneficiat de abandonul lui Jannik Sinner in runda precedenta, inainte el invingandu-l pe Casper Ruud, un jucator in forma buna si aflat in top 10 ATP. Primele 2 tururi au fost facile, cu Delbonis si cu Baez, castigate cu 2-0 in minimul de seturi.

Pariuri si ponturi Nadal – Kyrgios

Nadal este favorit clar in acest meci, avand o cota pariuri sportive de 1.40 la victorie, in timp ce un pronostic pe Kyrgios ne aduce o cota de 2.95.

Din selectia de ponturi Nadal Kyrgios, am ales un over 22.5 gameuri, cred ca va fi un meci lung si breakurile nu vor fi asa de uzuale:

Alt pont pariu sportiv Nadal – Kyrgios il reprezinta numarul de asi a lui Kyrgios, cred ca nu va reusi sa ajunga la 13 asi.

Succes si speram ca pariurile si ponturile la Nadal – Kyrgios date de noi sa va ajute!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *