Nikoloz Basilashvili-Nick Kyrgios – Ponturi si Pariuri 9 Iunie 2022

Boss Open de la Stuttgart ne propune astazi 09 Mai 2022 un meci foarte interesant din turul 2 intre georgianul Nikoloz Basilashvili si australianul Nick Kyrgios

Nikoloz Basilashvilli:

Georgianul in varsta de 29 de ani, ocupant al pozitiei 26 in clasamentul ATP, este un jucator decent al circuitul mentinandu-se in primii 50 de cateva sezoane.

Nikoloz este un jucator cu mana buna, inzestrat tot odata si cu un serviciu decent, facandu-l unul dintre jucatori greu de batut in circuit . Georgianul prefera suprafetele rapide si cred ca jocul sau se adapteaza pe iarba.

Nikoloz se afla la a 3-a editie aici, pierzand de fiecare data in turul 2, anul trecut la Cilic.

Anul acesta georgianul a trecut in primul tur de italianul Mussetti in 2 seturi, italianul fiind putin accidentat.

Nick Kyrgios :

Rebelul circuitului, australianul Nick Kyrgios este unul dintre cele mai mari talente pe care tenisul le-a dat in ultimii 10 ani. Inzestrat cu o mana foarte buna, australianul de multe ori face show pe teren si e foarte capricios, lucru care l-a tras in jos in cariera.

Kyrgios e vazut de multi ca un jucator in top 5 pe aceasta suprafata datorita mainii si a serviciului pe care il detine. Australianul promite fapte mari pentru anul acesta pe iarba.

La Stuttgart australianul a facut semifinale in 2018 iar anul acesta a reusit sa treaca de cehul Jiri Lekecka in primul tur 2-0.

Ponturi Pariuri Nikoloz Basilashvili-Nick Kyrgios

Cei 2 s-au mai intalnit o singura data in 2017, la Beijing Kyrgios fiind victorios 2-0 (6-1,6-2), dar pe vremea acea Nikoloz era un jucator inafara locurilor 50.

Ambi jucatori au capacitatea de a ne oferi un meci spectaculos.

Lui Nikoloz ii trebuie mai mult decat o mana buna astazi sa aibe o sansa, trebuie sa serveasca foarte bine, Kyrgios fiind un returner foarte bun.

Kyrgios in primul meci a servit super bine. A livrat 18 asi si cred ca si astazi va servi foarte bine incercand sa termine punctele repede si facandu-si un avantaj inca de la serva.

Pontul meu pentru acest meci este peste 23 de asi oferita de Betano la o cota de 1.80

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *