Tablou Indian Wells ATP 2022

Tabloul de la Indian Wells ATP 2022 este acum disponibil si poate fi vazut mai jos:

Partea de sus tablou Indian Wells ATP 2022:

Partea de sus de pe tablou Indian Wells ATP 2022 il are ca favorit pe Daniil Medvedev, care in semifinala este asteptat sa joace cu marele jucator spaniol Rafael Nadal, in mare forma aici dupa victoria de la Australian Open, dramatica, in 5 seturi lungi si foarte disputate.

Partea de jos tablou Indian Wells ATP 2022 :

Aici s-a aflat favoritul 2, Novak Djokovic, dar care nu a putut intra in America datorita faptului ca nu este vaccinat. El a fost inlocuit de bulgarul Grigor Dimitrov, care a fost favoritul nr 33 si nu a reusit sa prinda un loc care sa-i fi dat primul tur liber.

Tabloul de la Indian Wells ATP 2022 este unul foarte complicat si competitiv, este primul turneu al lui Medvedev ca numarul 1 mondial si presiunea este extrem de mare pentru el de a face un turneu bun si de a-si pastra aceasta pozitie.

Pe de cealalta parte, avem un Rafael Nadal aflat la a doua tinerete, cu un tablou Indian Wells 2022 relativ facil pana in semifinale, unde ar avea un nou meci cu Daniil Medvedev, pe care l-a invins deja de doua ori anul acesta.

Cred ca va incerca sa profite la maxim de absenta lui Novak Djokovic si sa incerce sa-si mai adauge un turneu de Masters la palmares.

Rivalitatea dintre cei doi este una extrem de mare, iar tabloul de la Indian Wells 2022 este o oportunitate mare pentru Rafael Nadal sa-si imbunatateasca numerele in comparatie cu marele sau rival sarb, Djokovic, care absenteaza de la acest turneu si va absenta, de asemenea, de la turneul de la Miami, tot din cauza lipsei vaccinului, care este necesar in America.

Turneul de la Indian Wells poate fi folosit si de jucatorii tineri si cu mare potential pentru a se impune in fata veteranilor Medvedev si Nadal, se asteapta de mult ca noua generatie sa faca pasul in fata si sa inceapa sa castige si ei turnee importante, dar foarte putini au reusit victorii consistente.

Cateva nume cu mare potential de pe tabloul Indian Wells ATP 2022 sunt: Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Jannik Sinner, dar si tanarul Carlos Alcaraz sau Denis Shapovalov.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *